Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(833 niezalogowanych)
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Ej Marianek nie badz taki nieczuly dla kociaka. ja bym tez sie nad takim zlitowala bo mam miekkie serce do zwierzat. Kociak jest ladny i jak chce sie nim zaopiekowac to ma prawo nawet jak dla ciebie to zapchony siersciuch pchly tez fajne.. a jak wysoko fajnie skacza

Ampeg dalas rade cos zalatwic???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ok, wiec ja tez zapuszcze sie do tego stopnia,ze pojawia sie pchły+wszy....
czy wtedy tez mam szanse na podrapanie za uchem i lezenie do góry swinstwem pół dnia na twoje sofie?
Bede nawet mruczał.... mrrrrrruuuuu i miałuuuuuuuu.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
A jak jeszcze bedziesz lapal myszy i szczury to juz napewno na kanapie znajdzie sie miejsce dla ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ivka111 napisał:
A jak jeszcze bedziesz lapal myszy i szczury to juz napewno na kanapie znajdzie sie miejsce dla ciebie

Lubie myszki, ale czy mówimy o tych samych....?
jakie by nie były, za drapanie za uchem i miske piwa wyłapie wszystkie w vest agder : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(kobietka123)
Wiking
marianek73 (Użytkownik)

Stały Bywalec

Odp.:Znaleziona kotka 1 Tydzień, 4 Dni temu Oklaski: -2
prosze nie nazywac tego zdechlaka zwierzeciem,bo to zwykły zapchlony dachowiec....
co do polaczka, to sie opamietaj matko tereso od kotów!
Sama jestes polaczką i to zapchloną dodatkowo!
Skoro masz takie dobre serce to pomóż głodujacym -----------------marianek puknij sie chu,em w czolo!!!!!!!!!!ten kotek nie jest zwierzeciem? to ty nie jestes czlowiekiem!!!co to za roznica rasowy czy nie? a ty jestes rasowy? co?, koty to najslodsze,najladniejsze najkochansze stworzonka na swiecie,i ani 1 zlego slowa na temat kotow nie chce czytac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
kobietka123 napisał:
....i ani 1 zlego slowa na temat kotow nie chce czytac.[/quote]

Przecież nikt Ci czytać nie każe, nikt nie zmusza pod groźbą pręgierza czy linczu, więc o o co kaman? Nie podoba Ci się to, co ktoś napisał, nie wchodzisz na temat, nie czytasz i po sprawie.
Niektórym to się w główkach przewraca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kobietka123 napisał:
marianek73 (Użytkownik)

Stały Bywalec

prosze nie nazywac tego zdechlaka zwierzeciem,bo to zwykły zapchlony dachowiec....
Skoro masz takie dobre serce to pomóż głodujacym -----------------marianek puknij sie chu,em w czolo!!!!!!!!!!ten kotek nie jest zwierzeciem? to ty nie jestes czlowiekiem!!!co to za roznica rasowy czy nie? a ty jestes rasowy? co?, koty to najslodsze,najladniejsze najkochansze stworzonka na swiecie,i ani 1 zlego slowa na temat kotow nie chce czytac.

chcialbym miec taka szable zebym mógł pukac sie nia w ...czoło

ja jestem rasowy i to bardzo rasowy, mam nawet roDOWÓD
Ludzie nie maja co do gara włozyc, umieraja z głodu, a ty dewotko stara o kotach chcesz czytac piekne wersy??!!
Discovery Chanel polecam.....
Zazwyczaj stare, głupie baby mają pierdolca na punkcie kotków.....
Pierdolnieta jakas, czy ja jakos błądze?
Pomozcie, bo sie zakłopotałem......
Czyzbys juz dojrzała,zeby nia byc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(kobietka123)
Wiking
marianek73 (Użytkownik)

Stały Bywalec

chcialbym miec taka szable zebym mógł pukac sie nia w ...czoło

ja jestem rasowy i to bardzo rasowy, mam nawet roDOWÓD
Ludzie nie maja co do gara włozyc, umieraja z głodu, a ty dewotko stara o kotach chcesz czytac piekne wersy??!!
Discovery Chanel polecam.....
Zazwyczaj stare, głupie baby mają pierdolca na punkcie kotków.....
Pierdolnieta jakas, czy ja jakos błądze?
Pomozcie, bo sie zakłopotałem......
Czyzbys juz dojrzała,zeby nia byc?
Zauważ, żaden boardcode i przycisk uśmieszków nie jest pokazany, one są nadal w użyciu

Raport do moderatora Loguj się

kurcze przeciez jestes z 5 moze wiecej lat starszy ode mniae haha wiec jak ja stara dewotka to ty juz 1 noga w grobie lezysz,twoje wypowiedzi sa bardzo zenujace,ty musisz byc nieszczesliwy,zgoszknialy echh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
rafał muszyński
(Rafik33)
Wiking
i jak tam kotek znalazł dom????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Gabi sie nie oddzywa wiec na pewno znalazl domek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok